Hjelp til nedbetaling av gjeld

Vi kan hjelpe deg som

checked
Kan stille bolig som sikkerhet
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
Send inn søknad
Trenger du hjelp til nedbetaling av gjeld? Bli kvitt gjeld hjelper deg å ta kontrollen tilbake over din økonomi.
Mange nordmenn har problemer med en stadig økende gjeld som er vanskelig å betjene fra måned til måned. Det kan være flere grunner til at man har pådratt seg gjeldsproblemer. Livssituasjonen kan endre seg brått, for eksempel kan man oppleve å bli arbeidsledig uten forvarsel, eller gjennomgå et uventet samlivsbrudd. I tillegg forekommer det at man bruker mer penger enn man har, og at man har dårlig økonomisk styring. Uansett årsak, finnes det løsninger.
Vi kan hjelpe deg som
checked
Kan stille bolig som sikkerhet
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
Send inn søknad
testbilde

Gjeldsrådgivning

Vi i Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg gjennom hele prosessen med å få orden på økonomien. Vi har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og finner den beste løsningen for deg for å få økonomien på rett spor. 

Unngå tvangsalg

Bli kvitt gjeld har lang erfaring med å stanse tvangssalg av boliger. Står din bolig i fare for å bli tvangssolgt? Vi kan hjelpe deg.
Bli kvitt gjeld
bli kvitt gjeld

Gjeldsproblemer

Har du gjeldsproblemer? Vi hjelper deg med å få orden på økonomien, en gang for alle. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine gjeldsproblemer her. 
Trenger du hjelp til nedbetaling av gjeld?
Bli kvitt gjeld støtter deg i møte med kreditorene
 

Start på nytt i dag


Hva Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg med:
 
  • Bistand med innhenting av utestående gjeld
  • Rapport med fullstendig oversikt over gjeld
  • Gjeldsrådgivning
  • Gjeldsforhandling
  • Unngå tvangssalg
 
Bli kvitt gjeld har lang erfaring i bransjen og tilbyr rådgivning til personer som har en vanskelig økonomisk situasjon og som trenger hjelp til nedbetaling av gjeld. Når man trenger hjelp til nedbetaling av gjeld finnes det flere mulige løsninger og tiltak. Vår erfaring tilsier at første skritt er å få oversikt over din økonomiske situasjon, altså skaffe deg en oversikt over inntekt, gjeld og inkassosaker.
 
Fordi mye avhenger av din økonomiske situasjon, er det først når man har en oversikt over situasjonen man står i, at det er mulig å vurdere hvilke skritt som skal tas videre. Basert på denne oversikten vil man kunne se om du for eksempel oppfyller vilkårene for å søke om offentlig gjeldsordning. Man vil også kunne se om det er rom for å forhandle med kreditorene for så å refinansiere gjelden. Noen ganger er eneste løsning å selge boligen.
 
For å få en komplett oversikt over din økonomi må du kontakte de ulike inkassoselskapene og be om informasjon om kravene mot deg. Vi kan også hjelpe deg med å denne jobben. Bli kvitt gjeld tilbyr en rapport over din gjeld til en fast, lav pris. Dette innebærer blant annet at vi tar de ubehagelige telefonsamtalene til inkassoselskapene på dine vegne.

Denne rapporten vil tilfredsstille kravene til dokumentasjon på din gjeld i en eventuell søknad om offentlig gjeldsordning hos namsmannen.  
 
 
Ta det første skrittet mot en ny økonomisk start og bestill rapporten din her.  
 
Hvilke muligheter har jeg? 
Hva er inkasso?
Hva er gjeldsforhandling?
Hva er gjeldsordning?
Hva er tvangssalg?
Hvordan er søknadsprosessen?