Gjeldsrådgivning

Vi kan hjelpe deg som

checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
checked
Trenger hjelp til å ta kontrollen tilbake
Sjekk om du kan få gjeldsordning
Har du behov for hjelp for å klare å betale ned gjelden din? Vi i Bli kvitt gjeld har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og sanering av gjeld og kan bistå deg i prosessen med å få økonomien på rett spor.
Ved gjeldsrådgivning får man hjelp av en erfaren rådgiver innen håndtering av gjeld.  Vi ser på muligheten for gjeldsforhandling med dine kreditorer. Våre gjeldsrådgivere vil også kunne hjelpe deg med å unngå tvangssalg, refinansiere usikret gjeld, og en eventuell søknad om gjeldsordning.
Vi kan hjelpe deg som
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
checked
Trenger hjelp til å ta kontrollen tilbake
Send inn søknad
testbilde

Oversikt over gjeld

Vi i Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg gjennom hele prosessen med å få orden på økonomien. Vi har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og finner den beste løsningen for deg, for å få økonomien på rett spor. 

Unngå tvangssalg

Bli kvitt gjeld har lang erfaring med å stanse tvangssalg av boliger. Står din bolig i fare for å bli tvangssolgt? Vi kan hjelpe deg.
blikvittgjeld-4
blikvittgjeld-3

Gjeldsproblemer

Har du gjeldsproblemer? Vi hjelper deg med å få orden på økonomien, en gang for alle. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine gjeldsproblemer her. 
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 67 66 67
Har du behov for gjeldsrådgivning?

Få hjelp i møte med kreditorene 


Det er flere årsaker til at mange nordmenn har gjeldsproblemer og trenger gjeldshjelp.

Dette kan blant annet skyldes brå sykdom, uventet arbeidsledighet eller samlivsbrudd. Det kan også skyldes at man bruker mer penger enn man har.
 
Har du behov for en gjeldsforhandling for å klare å betale ned gjelden din? Dersom man har opparbeidet seg en stor andel gjeld og har mistet kontrollen over hva man skylder, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne for å ta første steg mot en løsning.
 
Ved gjeldsrådgivning får man hjelp av en erfaren rådgiver til håndtering av gjeld. Vi undersøker muligheten for gjeldsforhandling med dine kreditorer. En gjeldsrådgiver vil også kunne hjelpe deg med å unngå tvangssalg, refinansiere usikret gjeld, og en eventuell søknad om gjeldsordning.
 
Vi i Bli kvitt gjeld har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og sanering av gjeld og kan bistå deg i hele prosessen med å få økonomien på rett spor.
 

Hva Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg med:

 
  • Gjeldsrådgivning
  • Bistand med innhenting av utestående gjeld
  • Rapport med fullstendig oversikt over gjeld
  • Gjeldsforhandling
  • Søknad om gjeldsordning
  • Unngå tvangssalg
Hva er gjeldsrådgivning? 
Hva er gjeldsforhandling?
Hvorfor er det viktig å få oversikt over gjeld?
Hva koster rapporten fra Bli kvitt gjeld?