Gjeldshjelp

Vi kan hjelpe deg som

checked
Kan stille bolig som sikkerhet
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
Send inn søknad
Visste du at flere nordmenn har behov for gjeldshjelp enn man først skulle anta? Har du behov for hjelp til å takle en stadig økende gjeld?
Vi i Bli kvitt gjeld har lang erfaring med gjeldshjelp og forhandling med kreditorer og kan hjelpe deg i prosessen med å få kontroll på egen økonomi.
Bli kvitt gjeld har lang erfaring med å hjelpe mennesker med gjeldsproblemer, og vi har forståelse for at det kan være mange årsaker til at gjeldsproblemene har oppstått.
Send inn en uforpliktende søknad i dag, og din personlige rådgiver vil ta kontakt med deg.
Vi kan hjelpe deg som
checked
Kan stille bolig som sikkerhet
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
Send inn søknad
testbilde

Oversikt over gjeld

Vi i Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg gjennom hele prosessen med å få orden på økonomien. Vi har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og finner den beste løsningen for deg, for å få økonomien på rett spor. 

Unngå tvangssalg

Bli kvitt gjeld har lang erfaring med å stanse tvangssalg av boliger. Står din bolig i fare for å bli tvangssolgt? Vi kan hjelpe deg.
blikvittgjeld-4
blikvittgjeld-3

Gjeldsproblemer

Har du gjeldsproblemer? Vi hjelper deg med å få orden på økonomien, en gang for alle. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine gjeldsproblemer her. 
Har du behov for gjeldshjelp? 

Vi støtter deg i møte med inkassoselskapene

Det er flere underliggende årsaker til at mange nordmenn har behov for gjeldshjelp og rådgivning, når det gjelder sin økonomiske situasjon. For eksempel kan man ha mistet jobben, havnet i et uventet samlivsbrudd, eller ha blitt utsatt for sykdom. I tillegg kan gjeldsproblemer skyldes at man har et forbruk som er større enn inntekten, eller dårlig økonomisk styring.
 
Heldigvis finnes det mennesker og bedrifter som har spesialisert seg på å hjelpe personer som sliter med mye gjeld. Vi i Bli kvitt gjeld har lang erfaring innen gjeldshjelp og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker som befinner seg i en vanskelig situasjon.  

 

Hva Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg med:

  • Gjeldshjelp
  • ​Bistand med innhenting av utestående gjeld
  • ​Rapport med fullstendig oversikt over gjeld
  • Gjeldsforhandling
  • Unngå tvangssalg

Ved gjeldshjelp får man bistand til alt fra å ta de vanskelige telefonene til inkassoselskapene for å finne ut av din gjeldsbyrde, eller til å forhandle med dine kreditorer. Våre erfarne gjeldsrådgivere hjelper deg med å fremstille en oversikt over din gjeld, som er vesentlig for å kunne planlegge neste skritt i møte med kreditorene.
 
Denne rapporten vil senere brukes som et utgangspunkt for videre rådgivning og forhandling med kreditorene. Når rapporten er klar avtaler vi et møte med deg hvor vi sammen går gjennom alle gjeldspostene, og hvilke muligheter du har. Dette kan enten være refinansiering med sikkerhet i bolig, gjeldsforhandling med kreditorene for å komme frem til en betalingsplan som gjør det mulig for deg å betale ned gjelden din eller å legge ut eiendommen for salg for å unngå et tvangssalg. En siste mulighet er å søke om offentlig eller utenrettslig gjeldsordning, og i denne prosessen kan vi hjelpe deg med å sette sammen dokumentasjon og søknad.
 
Hvorfor er det viktig med en oversikt over gjeld?
Hva koster rapporten?
Hva er gjeldsrådgivning?
Hva er gjeldsforhandling?