Gjeldsforhandling

Vi kan hjelpe deg som

checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
checked
Trenger hjelp til å ta kontrollen tilbake
Sjekk om du kan få gjeldsordning
Vi i Bli kvitt gjeld har erfarne gjeldsrådgivere som kan hjelpe deg med gjeldsforhandlinger. Vi kjenner bransjen og veileder deg, gir deg tips og råd om dine rettigheter og hvilke lover man må forholde seg til.
Har du behov for gjeldsforhandling med dine kreditorer for å klare å betale ned gjelden din? Dersom man har opparbeidet seg en stor andel gjeld og har mistet kontrollen over hva man skylder til hvem, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne for å finne en løsning. Vi i Bli kvitt gjeld gir deg oversikt, hjelper deg å forhandle med kreditorene og gir deg kontrollen tilbake.
Vi kan hjelpe deg som
checked
Har mye usikret gjeld og inkassosaker
checked
Har mistet oversikten over din personlige økonomi
checked
Trenger hjelp til å ta kontrollen tilbake
Sjekk om du kan få gjeldsordning
testbilde

Gjeldsrådgivning

Vi i Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg gjennom hele prosessen med å få orden på økonomien. Vi har lang erfaring innen gjeldsrådgivning og finner den beste løsningen for deg for å få økonomien på rett spor. 

Få oversikt over din gjeld

Visste du at det å få oversikt over gjeld er første steg i prosessen for å få orden på økonomien? Vi hjelper deg med å innhente all informasjon fra inkassoselskaper og kreditorer, slik at du kan starte på nytt.
Bli kvitt gjeld
bli kvitt gjeld

Gjeldsproblemer

Har du gjeldsproblemer? Vi hjelper deg med å få orden på økonomien, en gang for alle. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine gjeldsproblemer her. 
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 67 66 67

Har du behov for gjeldsforhandling? 

Vi hjelper deg med de vanskelige forhandlingene 


Ta første steget mot en friskmeldt økonomi i dag 


Dersom man har havnet i en økonomisk vanskelig situasjon med mye gjeld og inkasso, kan det være overveldende å vite hvor man skal starte for å finne en vei ut av problemene. En gjeldsrådgiver vil gi deg råd, støtte og veiledning i prosessen, og bistå deg i møte med inkassoselskapene og kreditorene. Vi i Bli kvitt gjeld har erfarne gjeldsrådgivere med et solid nettverk i bransjen og kan hjelpe deg med gjeldsforhandlinger med kreditorene.
 
Normalt sett er det første steget for å ta tak i økonomien å få en full analyse av økonomien. Dette innebærer å innhente en full oversikt over din inntekt, gjeld og inkasso. Bli kvitt gjeld bistår deg med å hente inn all informasjonen for deg uten at du trenger å kontakte inkassoselskapene selv. Denne informasjonen sammenstilles oversiktlig i en rapport. Når rapporten er ferdigstilt avtaler våre gjeldsrådgivere en gjennomgang sammen med deg, hvor man ser på hvilke løsninger som vil være aktuelle for deg basert på informasjonen som er hentet inn.
 
Det neste steget vil for mange være å søke å få til en gjeldsforhandling med kreditorene. Gjeldsforhandling innebærer at man forsøker å forhandle med kreditorene om å enten redusere gjelden noe, helt, eller å få endret på betalingsplanen slik at det blir mer overkommelig – og i det hele tatt mulig - å betale ned gjelden på lang sikt.
 
Denne prosessen kan man gjøre selv dersom det er ønskelig. Dersom du synes det er vanskelig eller ubehagelig å ha direkte kontakt med inkassoselskapene, kan vi i Bli kvitt gjeld gjerne ta denne oppgaven for deg. Ikke bare har vi lang erfaring og stort nettverk i bransjen, men det vil også i mange tilfeller fremstå som positivt at en utenforstående tredjepart står for kommunikasjonen i en gjeldsforhandling. Våre gjeldsrådgivere bistår deg gjerne i denne prosessen, og prisen vil bli avtalt på forhånd – slik at det ikke blir noen overraskelser for deg på sikt.
 
 

Hva Bli kvitt gjeld kan hjelpe deg med:

 
  • Bistand med innhenting av utestående gjeld
  • Rapport med fullstendig oversikt over gjeld
  • Gjeldsrådgivning
  • Gjeldsforhandling
  • Søknad om gjeldsordning
  • Unngå tvangssalg
Trenger jeg rapporten fra Bli kvitt gjeld?
Hva er gjeldsforhandlinger?
Hvilke muligheter har jeg? 
 
Hva er en gjeldsordning? 
Hva er gjeldsrådgivning?